Vakantiehuis Spanje

Algemene voorwaarden vakantiehuisspanje.nl

Wie zijn wij:


Vakantiehuis Spanje is een website opgezet door het Nederlands echtpaar Hagemans dat al jaren in Miravet in de Costa Dorada woont en helpt bij de verhuur van vakantiehuisjes van lokale eigenaren rondom Miravet.

Als u op zoek bent naar een vakantiehuis in het binnenland van de Costa Dorada in Spanje dan kunnen wij u helpen aan een leuk vakantiehuis in de schitterende regio rondom het eeuwenoude dorp en kasteel van Miravet.

Alle vakantiehuizen liggen in of niet ver van Miravet. De afstand vanaf de vakantiehuisjes in Miravet tot aan de kust is ongeveer 35 km en is binnen een half uur te rijden.
Kustplaats L' Ampolla, L'Enfant de L'Hospitallet en Salou zijn goed bereikbaar.

Geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiewoning in een rustige en adembenemend gedeelte van de Costa Dorada. Kies eens iets anders. Deze relatief goedkope vakantiewoningen zijn een alternatief voor de vaak druk bezette costas.
Kijk voor verhuur van een goedkope vakantievilla, huurhuis, huurwoning, vakantiewoning/vakantiehuis, finca of masia op onze website.
Als u een (rond)reis, een autovakantie of zomervakantie wilt boeken naar de Costa Dorada in Spanje, kijk dan voor een vakantiehuis op onze website. Wij hebben een leuke en betaalbare vakantiewoning te huur voor ieders budget. Ook interessant voor een last minute vakantie in Spanje.

Meer informatie:
Miravet
Costa Dorada
Kaart Costa Dorada

Als u nog vragen heeft kunt u ons bereiken via het contactformulier.
Wij behandelen uw aanvraag na ontvangst zo spoedig mogelijk!

Vakantiehuis Spanje

Vakantie in Spanje

vakantiehuis spanje

Vakantiehuizen Spanje

Vakantiewoningen Spanje

vakantiehuizen in spanje

Vakantievilla Spanje

in de Costa Dorada Spanje

vakantievilla in spanje

Contactformulier

Stuur ons een e-mail

contactformulier vakantiehuisspanje.nl